Ahad, 19 Februari 2012

Cinta Pertama Aku


Yarabi, kalau nak cerita kisah cinta i syok sendiri i panjang la pulak. >x<

gi hospital sakit jiwa tok minta panadol cinta and tido dalam toilet je keja i. I tipu je tu. masa tu buang air besar pun nurse yang cucikan, mengada-ngada ada hati pulak nak jatuh cinta kan. jangan kata buang air, sepanjang masa dok melalak mintak susu je kan. tak sempat nak kenyit-kenyit mata kat baby sebelah pun. ( bulak i je ni, mauk angan2x je ^___^ )
kisah cinta pertama masa I umur lebih kurang 15 tahun and kira2x august lah tewk first sight cinta

Character : Budak

Budak yang i mention tok, sik maok heboh2x namanya je. i kategorikan dia sebagai " budak " pada masa tu ye. sebabnya bulan nya yg rendah dr i lah. i sekolah riam tu pun ok dokie je. so agak nude and n00b sikitlah. sikit je pun blhlah. tak payah nak perasan lebih2x an org mintak puji glamorous tu. bukan apa, masa tu i pelik dari kalangan dengan kwku. kau bayangkan student taman and lambir, wow. . . super c00l, penuh dengan new member group sendiri. ow yeah dipadah i time tu. haiyo, keja suara i.
okey, kembali ke kisah " Cinta Pertama Aku ". masa mula-mula masuk je kelas tu, hati i tiba-tiba dup dap dup dap. toing toing toing. ha macam-macam bunyi terkeluar kau. hati i tiba-tiba terasa bagai terbang keluar. haha. penuh metarfora di sini. sungguh menipu. dipendekkan cerita i dah tersyok kat budak itu. okey, letak nama dia sebagai Budak , ( sik mauk padah jugak hurufnya, kantoi kelak. senyap je nmanya ) dia pun tengah bercinta dengan orang lain agaknya. Budak tu lah, da cinta lah tu. ngegeh >__________<

i pendam sorang-sorang jelah perasaan cinta i masa tu. biasala, konon-konon berprinsip,
TAK NAK BERCINTA DI BAWAH UMUR!.

lepas lebih kurang beberapa bulan i pandang-pandang, jeling-jeling dia dari jarak 3 meter. jauh jugak tempat duduk i dengan dia masa dalam kelas T5. tiba-tiba one day, geng bestfriend i dapat mengantoikan i. diaorang nampak mata i asyik menjeling-jeling Budak . jadi terbongkar lah rahsia i syok kat Budak . dengan hasrat yang suci murni, geng bestfriend i pun bertindak sebagai cupid menyatukan i dengan Budak tanpa pengetahuan i.
dan tanpa disangka-sangka rupanya Budak pun SYOK kat i jugak. laku jugak i rupanya kan. haha. patutlah sama sebaris meja dengan i kah p jauh sikit lah. meja tepi i lha an tingkap kau tengah bha. bukan pa, time study pun. study still study p lain fikiran i bha. mauk facebook pun yaku malas lah. mauk berborak dengan besties pun sikda borak2x. muka nangga kat sebelah terus muka merah. yarabi, kenapa merah muka ku tok ? ! ? nangga Budak p bukan nangga nya. nangga sebelah nya gik bha Budak second tu. ( curang ku eh, sikda ku curang. blm gik grk an nya. ahaha =D. bukan pa, i tidak gerek an Budak coz nya bertunang. oh, keja suara ku lah tewk. p dlm hati sygnya ;'( , sedih je. ) . sik ku mrh time u grk an nya. tu u punya hal cinta kha, sikda paksaan lah. ( dalam hatiku padah, putus an nya. PUTUS annya. FAHAM. ahaha, =D ) . Budak mmg rahsia cinta ku, sik penah ku mengalami hatiku yg SYOK2x sgt, yg tauk pasal Budak tu. my bestfriends sekelas dengan ku, walaupun cinta sik capai an nya. Me and You ( putus2x kw, boh kw an ku. kau suka an nya. boh depan muka ku. ahaha, bulak ku je ) . Semasa SPM
 


( you and me break je, sebrang lagi. sorry ya ) . . . saya sedih coz sik dapat jumpa an nya gik. nya baik and lucu and mintak puji gik ngegeh lagi. aku menangis sedetik titis mata " Cinta Pertama Aku " coz nya paling istimewa i. Walaupun i always like2x an nya, anggaplah kw. . . ;'( . time SPM, NERVOUS bena tewk. sik study langsung tewk. asyik terfikir an nya. mun jauh dekat juak kitorang time SPM . 3 langkah meja dapat nangga Budak tu, bukan pa. sebelah i gik bha. First Exam tu, omg. ok2x revision i, when started Budak datang an ku padah pasal exam tu. paduhal mintak kertas ulangkaji, . cuba datang cium i sekali. ( kurang asam + gula )( angan2x ku tewk, astaga i tewk ). dr first exam until hbs, SYOK2x i nangga Budak tu. x jauh p dekat. dekat p tak kantoi tiru jawapan. dekat nangga muka je p nya tido ( TIDO, kelak u. u msj i kelak mun mintak tlg revision an u kelak, no way i say. ahaha =D )
hbs spm, i terserempak balik dengan Budak . padah bye, tok last kitorang jumpa. hrp dapat jumpa lagi ya budak minta puji and ngegeh. datang mummy ku ambil, sik sempat dengar pa nya di padah tewk. hrmm, sikpa tu.


tu jelah kisah my first love. " Cinta Pertama Aku " budak sekolah menengah yang i rasa tak ada masa depan pun. setakat CINTA MONYET semata-mata *__* . sekarang i single - mingle by taken games. kalau diizinkan Allah swt, ini cinta terakhir i. InsyaAllah. doakan i dengan Budak   ye *__* . . . ( jangan, ku bulak je. jangan harap i mauk marry nya kelak. x restu daddy i kelak, ahaha. )