Rabu, 9 Mei 2012

Cinta ini ....

bila cerita pasal cinta ini kan......

Saja tahu nak suruh i tulis jiwang jiwang. Orang kata first couple itu tidak semestinya first love kita kan? Haha. i tidak tahu sebab tidak expert bab cinta ini. Tapi orang kata jugak. Tidak semestinya kalau kita tidak couple kita tak ada first love! Yang ini boleh la masuk dengan keadaan i sekarang >.<

Malas cerita >.< ? Yang lepas jangan dikenang mak i kata. Sebagai anak yang mendegar kata i terpaksa tutup cerita ni.


Sedih ke?  sedih lah jugak
Cerita laa. i malas nak ingat.
Tak sporting lah u ni. Ya! Bila masuk bab ini i terus jadi tidak sporting. Bab lain i okey.
Chill sudah. Tengah chill sudah ini pun * sambil buat muka begis macam komunis * haha :D

Yalah ! Yalah ! My story ah sikit kan pasal love2x ini. Again. I tidak jiwang, jiwa je cute sikit.

First love, kah kah! Tangkap cinta lah jugak kan . Habis I punya prinsip semua. Tidak guna betul. Ya ! i pernah ada first love, tapi i tidak pernah ada girlfriend. semua ini 1 kesilapan paling bebal dalam hidup i. I tidak patut letak perasaan macam itu pada nya, dan i tak patut berharap. SALAH ! Ya salah i pun. Benda dah jadi.

Bila semua ini jadi, tidak payah cerita lah i punya down itu macam mana kan ? Uncontrolled emotion teruk gila okey. Well, lelaki kan. Emosi lebih. ahh ! bosan sudah cerita. rasanya benda paling bodoh yang pernah jadi dalam hidup i. Nak tahu apa jadi ? Pergi la godek godek entry entry lepas. banyak kot pasal DIA. Malas i nak delete apa yang i tulis. Senang sikit nak cerita dekat anak cucu nanti. Hahaha. Tapi apa pun.
Life is still a long way to go & I’m not interested to meet you in my next chapter of life! * woww ! ambil kau. Aii duduk London tau dulu *
Before this i tidak ambi pot sangat jiwa jiwa ni. Sebab i rasa waktu itu kecil lagi. Bila terjebak macam ni, rasa nak taubat tidak nak lagi cari okey. Nak kata menyesal, ada lah sikit kot. Tapi ini peringatan lah untuk i. So anyway , habis cerita pasal cinta sudah :D